title

Alfredro Häberli

Alfredro Häberli maakt meubels, serviezen, winkelconcepten en opent in Zürich een door hem ingericht hotel met 126 kamers. Zijn grootste project tot nu toe. Een vestiging van de Duitste 25Hours-keten. Zeventig nieuwe producten heeft hij voor het hotel bedacht. Bijvoorbeeld een nieuw soort kleerhanger met een extra handvat eraan.

Meer over Alfredo Häberli
title

Harri Koskinen

Geboren in 1970 in Karstula, Finland. Harri Koskinen streeft naar oplossingen die zowel voor de eindgebruiker als de producent innovatief zijn. Met zijn veelzijdige meubelen en designobjecten heeft hij internationaal de aandacht getrokken.

Meer over Harri Koskinen
title

Klaus Haapaniemi

Zijn zeer tot de verbeelding sprekende illustraties zijn in de hele wereld geliefd en zijn werk is in vele onafhankelijke publicaties verschenen. Hij kreeg grote opdrachten van ondernemingen als Selfridges, Cacharel en Bantam, Diesel, Levis, Dolce & Gabbana, Marimekko.

Meer over Klaus Haapaniemi
title

Antonio Citterio

Zijn producten maken deel uit van de permanente collectie van het MOMA in New York en worden tentoongesteld in het Centre Pompidou in Parijs.

Meer over Antonio Citterio
title

Aino Aalto

In 1924 ging Aino Marsio werken op het bureau van architect Alvar Aalto. De twee werden verliefd, trouwden en gingen een partnerschap voor het leven aan. Dat leverde geweldig werk op.

Meer over Aino Aalto