Ruilen en Retourneren

Zichttermijn

Voor uw Scandinavischkado.nl bestellingen geldt een zichttermijn van 10 dagen vanaf het moment dat de bestelling in uw bezit is.
Controleert u alstublieft direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken wij u vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen om dit te melden.
Na het verstrijken van de zichttermijn wordt de koopovereenkomst een feit.
Bent u niet tevreden over het artikel, dan kunt u het retourneren binnen de door ons gestelde zichttermijn.

Dit geldt niet voor artikelen uit de SALE c.q. afgeprijsde artikelen of artikelen die Scandinavischkado.nl op uw verzoek voor u heeft besteld.

U kunt het artikel retourneren binnen de zichttermijn van 10 dagen, mits ongebruikt en in de originele verpakking. Bezorgkosten worden niet geretourneerd. Neem voordat u een artikel terugstuurt altijd eerst contact op met Scandinavischkado.nl.
Telefoonnummer: 0546-622551.
Retouradres: Grotestraat 78, 7651 CK Tubbergen.

Onvoldoende gefrankeerde pakketten worden niet aangenomen.
Wanneer er sprake is van een productmankement of wanneer wij een onjuist artikel leveren, zullen wij de door u gemaakte verzendkosten terugbetalen. Neemt u ook in dit geval telefonisch contact met ons op.
Wij hebben het recht om een omruiling en/of terugbetaling te weigeren indien het artikel(en) niet in goede conditie bij ons aankomt.

Heeft u vragen over uw bestelling en heeft u geen antwoord kunnen vinden op onze site dan kunt u altijd contact met ons opnemen: [email protected]l.