De kracht van beleving en kwaliteit

Bij La Cuisine vinden we dat winkelen een beleving op zich moet zijn. Zonder die beleving is het veel lastiger om te bepalen wat u echt nodig heeft. Die focus op beleving leverde ons in 2007 & in 2018 al een Global Innovation Award (GIA) in Chicago op. Een prachtige prestatie waar we als team nog steeds trots op zijn.

Door bewust te kiezen voor kwaliteitsproducten en de meerwaarde van productkennis te omarmen, staan we in Twente al jaren bekend als dé inspiratiewinkel voor tafelen, koken en wonen. Ook buiten Twente weten veel mensen ons te vinden in het prachtige oude centrum van Tubbergen. Die groeiende landelijke bekendheid leidde in 2013 zelfs tot een benoeming als Ambassadeur van de Gemeente Tubbergen.

Het echte genieten

Wij geloven dat u pas echt geniet als u voor kwaliteit kiest. In het samenstellen van ons assortiment zijn we daarom altijd zorgvuldig in het selecteren van nieuwe merken en producten. Waar nodig testen we de producten eerst zelf om te kijken of de kwaliteit voldoet aan onze eisen. Onder het genot van een kopje koffie in onze Coffee Room vertellen we u graag meer over onze producten!

Ook houden we onze productkennis op peil door regelmatig cursussen en masterclasses te volgen. Dankzij deze investering in kennis zijn we onder andere Authorised Dealer van Jura, Premium Dealer van Le Creuset en Officieel Dealer van Wüsthof. Kwaliteit staat uiteraard niet los van een goede service. Ook als er iets mankeert aan uw product, dan kunt u bij ons terecht. Bestelde producten in onze winkel leveren en installeren we indien gewenst bij u thuis!